Kinderbrillen

Kinderen moeten naar hartenlust kunnen ravotten en sporten. Een bril mag hen daarin niet tegenhouden en moet dus tegen een stootje kunnen. Wij voorzien stevige en duurzame kinderbrillen, die het tempo van je kleine wervelwind volledig kunnen volgen. Op kwaliteit hoef je dus zeker niet in te boeten. Heb je een hippe vogel in huis of eerder een ingetogen karakter? We stellen steeds een ruim assortiment aan speelse, kleurrijke, elegante of net stoere kinderbrillen samen. Zo kan je oogappel volledig zichzelf zijn. Wil je al wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze webshop en nieuwste collectie. Deze brillen zijn allemaal ook verkrijgbaar in onze winkel.

WEBSHop
NIEUWSTE COLLECTIE

Advies op maat van je speelvogel

Er is meer dan de keuze van het montuur op zich. Een kind vraagt een heel andere aanpak dan een volwassene. We vinden het belangrijk dat je kleine spruit zich meteen thuis voelt. We verwelkomen ze dan ook met veel plezier in onze kinderhoek, waar we samen op zoek gaan naar de ideale kinderbril.

Heb je een grote speelvogel in huis? Dan is het misschien een slim idee om een reservebril te voorzien: eentje voor dagelijks gebruik en een ravotbril, waarmee ze de gekste toeren kunnen uithalen. Bij ons heb je al een leuke ravotbril voor €100, inclusief de glazen. Zo kan je kind voluit spelen zonder dat jij als ouder je zorgen moet maken over eventuele schade. 

Image

afspraak

Persoonlijk advies wanneer het voor jou past?
Maak een afspraak en we helpen je graag verder.

BOEK HIER JE AFSPRAAK

Optiek De Groeve

Mechelsesteenweg 478

3020 Herent

T: 016 23 90 02

E: [email protected]

BTW: BE 0458.082.104