Zonnebrillen

Zoek je een nieuwe zonnebril voor lange autoritten, een skireis of gewoon om heerlijk in de zon te flaneren? Voor elke situatie hebben we het juiste exemplaar in huis. Trendy of klassiek, opvallend of subtiel: onze collectie bevat uiteenlopende stijlen in alle prijsklassen. Zo zie je er niet alleen stralend uit, maar bescherm je je ogen ook tegen de felste winter- en zomerzon. Benieuwd naar onze selectie zonnebrillen? Snuister dan eens rond in onze webshop en onze nieuwste collectie. Deze brillen zijn allemaal ook verkrijgbaar in onze winkel.

WEBSHop
NIEUWSTE COLLECTIE

Perfect voor je look én je ogen!

Een zonnebril is niet alleen een mooi accessoire, het voorziet je ook van een veilige blik op de wereld. Een goede zonnebril beschermt je ogen namelijk tegen verblinding en UV-stralen. Deze stralingen zijn niet alleen gevaarlijk voor je huid, maar ook voor je ogen. Ze kunnen zelfs ernstige oogaandoeningen en veroudering van de ogen veroorzaken. Deze schade merk je over het algemeen niet meteen op, maar kan op latere leeftijd wel het verschil betekenen tussen een goed en slecht zicht. Om je ogen op lange termijn dus optimaal te beschermen, is een kwalitatieve zonnebril essentieel.

Zonnebril op sterkte

Uiteraard zijn onze zonnebrillen ook verkrijgbaar op jouw sterkte. Een lichte of sterke correctie, uni- of multifocale glazen: het kan allemaal. We slijpen je glazen op maat in ons eigen atelier. Houd zeker de maanden maart en april in ’t oog, want dan trakteren we jullie op mooie acties voor de zonnebrillen op sterkte.

ONTDEK ONZE ACTIES


Welk zonneglas is je beste match?

Het juiste zonneglas is heel persoonlijk. We hebben verschillende kleuren in onze collectie, zoals bruin, groen of grijs. Moet je vaak de baan op of ben je een fervente skiër of watersporter? Dan is een gepolariseerde zonnebril geen overbodige luxe. Met een polarisatiefilter heb je minder last van de vervelende zonweerkaatsingen op water en sneeuw. Bovendien zijn de kleuren helderder en wordt je gezichtsveld duidelijker. Meer weten over onze verschillende soorten glazen?

ONTDEK ONS GLASADVIES OP MAAT

afspraak

Persoonlijk advies wanneer het voor jou past?
Maak een afspraak en we helpen je graag verder.

BOEK HIER JE AFSPRAAK

Optiek De Groeve

Mechelsesteenweg 478

3020 Herent

T: 016 23 90 02

E: [email protected]

BTW: BE 0458.082.104