Contactlenzen

Ben je een ervaren lenzendrager of probeer je ze voor het eerst? We adviseren je tijdens het uitkiezen van comfortabele contactlenzen die passen bij je specifieke noden en levensstijl. Weet je al welke lenzen je nodig hebt? Dan kan je ze ook online bestellen bij ons.

ILENS WEBSHop

Contactlenzen die bij je levenswijze passen

Ben je een fervente sporter of spendeer je je vrije tijd liever in de zetel voor de tv? Er zijn heel wat activiteiten belangrijk bij de keuze van contactlenzen. We begeleiden je van A tot Z met uitgebreide oogmetingen, aanpassingen en controles voor een optimaal kijkcomfort. Daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen, progressieve lenzen, harde of zachte lenzen… We gidsen je met veel plezier doorheen alle opties, zodat we de perfecte match vinden.

contactlenzen lenzen ilens kopen optiek de groeve herent opticien
contactlenzen lenzen ilens kopen optiek de groeve herent opticien start to lens

Start to lens

Test je contactlenzen voor het eerst? Dat kan best ingewikkeld en lastig zijn. Wij oefenen graag samen met je tijdens het in- en uitnemen van de lenzen. Bovendien voorzien we je van extra informatie en enkele tips & tricks zodat je zorgeloos kan genieten van je nieuwe contactlenzen.

De voordelen van lenzen

Is het tijd voor een scherpere kijk op het leven zonder bril? Dan zijn contactlenzen de ideale oplossing. Ze zijn onzichtbaar en comfortabel, zonder een deel van je gezichtsveld te belemmeren. Bovendien kan je ze met elke soort zonnebril combineren en zijn ze heel handig tijdens het sporten. Het dag- en maandlenzenaanbod is heel groot, waardoor ook multifocale lenzen of lenzen die astigmatisme corrigeren bestaan.

Contactlenzen kopen optiek de groeve herent lenzen
Contactlenzen kopen optiek de groeve herent lenzen

Bestel je lenzen online

Heb je geen tijd om even langs te komen en wil je nieuwe contactlenzen bestellen? Dat kan verrassend snel via onze webshop voor lenzen. Je kan er 24/7 terecht om jouw lenzen te bestellen en thuis te laten leveren.

ILENS WEBSHop

afspraak

Persoonlijk advies wanneer het voor jou past?
Maak een afspraak en we helpen je graag verder.

BOEK HIER JE AFSPRAAK

Optiek De Groeve

Mechelsesteenweg 478

3020 Herent

T: 016 23 90 02

E: [email protected]

BTW: BE 0458.082.104