Morrow

Elektrische glazen.
Een beter zicht, hoger comfort, minder vervormingen.

Kom langs voor meer info
Bril van Morrow

Activeer de leeszone in minder dan een seconde 

Een beter zicht, elke dag!

De innovatieve glazen van Morrow verbreden jouw gezichtsveld en verminderen optische vervormingen in vergelijking met traditionele progressieve glazen. Dit betekent veiliger rijden met een uitstekend perifeer zicht, ontspannen tv-kijken vanaf de bank, helder zicht tijdens het sporten, veilig traplopen en wandelen in de buitenlucht. Kortom, navigeer met gemak en vertrouwen door de wereld.

Serengeti Carroll Hayworth

Een elektronische boost

Image

Activeer de elektronische lens en ervaar een breder leesgebied. Ideaal voor lange leessessies of wanneer u het handschrift van een arts moet ontcijferen. Deze technologie zorgt ervoor dat u gemakkelijk en comfortabel kunt lezen, ongeacht de situatie.

De vooruitstrevende slimme bril heeft een gebruiksvriendelijke interface. Met een snelle oplaadtijd van minder dan 30 minuten met behulp van de meegeleverde USB-kabel, kunt u genieten van een gemiddelde autonomie van meer dan 2 dagen. Zelfs als de batterij leeg raakt, blijft onze bril volledig functioneel in kritieke situaties. 

Actieve lenzen

De bril bevat actieve glazen die de natuurlijke accommodatie van het menselijk oog nabootsen. Hoe? Met de gepatenteerde lens-in-folie-technologie op basis van vloeibare kristallen. Met één druk op de knop activeert een kleine elektrische stroom het vloeibare kristal, waardoor de breking van het licht onmiddellijk verandert. Hierdoor kan je in slechts 0,6 seconden je focus verplaatsen.

Ontdek de brillen van Morrow in onze webshop

SHOP DE COLLECTIE
Komorebi Eben

Optiek De Groeve

Mechelsesteenweg 478

3020 Herent

T: 016 23 90 02

E: [email protected]

BTW: BE 0458.082.104