Inspiratie voor kerstcadeaus? Ontdek 5 coole cadeaus voor brillendragers!

Kerstcadeaus kopen: het kan een stevige uitdaging zijn. Want wat geef je aan een brillendrager of -liefhebber? We helpen je graag op weg met enkele ideeën voor bijvoorbeeld je oom die een leesbril nodig heeft, maar ook voor je hippe nichtje met een zwak voor zonnebrillen.

Een brillendoosje

Niks leuker dan je brillendoosje open te klappen en er je favoriete bril of zonnebril uit te halen. Maak dat moment net dat tikje plezieriger met een hip en trendy brillendoosje. Je vindt ze bij ons in tal van kleuren en formaten. En natuurlijk: met verschillende designs! Zo vind je voor iedereen het perfecte cadeau.

Onderhoudsproducten

Klinkt saai, maar dat hoeft het niet te zijn! Met het juiste onderhoud gaat je bril nu eenmaal een pak langer mee. En professionele onderhoudsproducten helpen daar een handje bij. Stel een onderhoudssetje samen met producten van de hoogste kwaliteit. We pakken het bovendien mooi voor je in, zodat je iets hebt om mee uit te pakken.

Brillenkoordjes

Brillenkoordjes zijn de laatste jaren namelijk een echt accessoire geworden. Ze zijn er in tal van uitvoeringen, zodat jij een echte eyecatcher shopt voor jouw vriend, vriendin of familielid. Denk bijvoorbeeld aan de multifunctionele kettingen van STAF. Je kan deze brillenketting namelijk op maar liefst vijf verschillende manieren dragen! Eerder een voorstander van een sober koordje? Ook deze hebben we in verschillende kleuren.

Zonnebril

Een zonnebril in hartje winter? Ideaal voor de laaghangende zon! Je verrast de ontvanger ongetwijfeld met een prachtige zonnebril. En zeg nu zelf: wat is er leuker dan in de wintermaanden kunnen uitkijken naar de zomer?

Cadeaubon

Kan je niet goed kiezen? Dan is een cadeaubon altijd een goede optie. Iemand die een bril draagt heeft immers altijd nood aan onderhoudsproducten en accessoires. Met een cadeaubon geef je hem of haar de vrije keuze. Perfect als je niet hélemaal weet wat te geven – maar toch voluit voor originele kwaliteit wilt gaan.

Wil je de verschillende kersttips ontdekken? Kom gerust langs in de winkel, we helpen je graag verder!